При създалото се извънредно положение в страната, което попречи на

...
При създалото се извънредно положение в страната, което попречи на
Коментари Харесай

Повече отбори в А областна група край Бургас

При създалото се изключително състояние в страната, което попречи на естественото протичане на районния футбол за сезон 2019/2020 година, управлението на аматьорската футболна лига реши да няма изпадащи тимове и увеличение броя на тимовете в групата за новия сезон. Като се имаше поради това решение, Областният Съвет на БФС-Бургас организира изключително съвещание посредством конферентна връзка, на което реши:

Увеличава състава на " А " регионална група (мъже) за сезон 2020/2021г. на 16 тима, като първите два тима от двете " Б " регионални групи получават право да играят в " А " регионална група. Това са Устрем (Тънково) и ФК Бургас-Спорт от " Б " група-Изток и Атлетик 2018 (Каблешково) и Черно море-Рудник от " Б " група-Център.

Както е известно, съвсем в цялата страна регионалните групи не бяха възобновени и се изигра единствено един полусезон. Ако първенецът от " А " регионална група придобие право да играе в Трета лига в квалификациите, неговото място ще бъде запълнено, посредством бараж сред третите тимове от краткотрайното класиране. За другите шампионати няма още решение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР