„При реализирането на проекта не са налице предпоставки за какъвто

...
„При реализирането на проекта не са налице предпоставки за какъвто
Коментари Харесай

Продължава строителството на „Златен век”

„ При реализирането на плана не са налице предпоставки за какъвто и да било транспортно-комуникационен проблем в околната улична мрежа ", е заключението на специалистите.

„ Според ИК Лозенец градежът на многофункционалната постройка " Златен Век " ще повлияе отрицателно на трафика в региона. " Златен Век е на 3 улици, които са по 2 метра – просто не ми се мисли, откакто се построи какво ще се случи – там няма да има влизане, излизане " – твърди Мариян Башур от ИК Лозенец”, прецизират от строителната компания „ Артекс” и допълват: „ Тъй като изказванията му не наподобява да почиват на експертна фактология, бихме желали да срещнем обществеността със особено направено транспортно изследване, чиято цел е да изследва транспортния трафик в региона, в който се намира многофункционалната постройка " Златен Век ". Транспортният разбор съпоставя настоящето положение на трафика с бъдещото - при действие на сградата”.

При изследването е осъществено ръчно броене на всички автомобилни потоци в 7 кръстовища към постройката и по бул. " Черни връх " в пиковите часове. За да се реализира оптимално точна обективност на изследването, местата на броене на трафика са авансово съгласувани с Отдел " Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР