При разработването на индивидуалните рутинни грижи за кожата е жизнено

...
При разработването на индивидуалните рутинни грижи за кожата е жизнено
Коментари Харесай

Акценти в зимната грижа за кожата при жени над 30


При създаването на самостоятелните рутинни грижи за кожата е витално значимо да се съблюдават няколко фактора – възрастта , особеностите на сезона и методът

на живот
.

С наближаването на зимата е значимо да се създаде серия от ежедневни грижи за кожата, съобразена с всички тези фактори. И на първо място с възрастта.

Кожните промени с хода на възрастта са факт, а след прескачане на 30-те потребностите на кожата са изключително характерни. Затова зимните дерматологични грижи би трябвало да ги подсигуряват постоянно. И да са ориентирани към най-важните аспекти, които ще поддържат увереността в положителния

външен тип.

Не забравяйте кожата към очите
След 30-годишна възраст и добре поддържащата кожата на лицето си жена открива издайнически следи върху деликатните зони към очите си. Ежедневните грижи за кожата би трябвало да включват постоянно хидратиране на тези зони и подсигуряване потребността им от хиалуронова киселина и колаген.

Постоянна слънцезащита
Пренебрегването на слънцезащитните артикули през зимата е измежду най-честите неточности на дамите, които се стараят да си обезпечат непрекъсната и качествена грижа за кожата. УВ - лъчите са измежду най-големите врагове на кожата и във връзка с структурата, и във връзка с положителния й външен тип. Защитата от тях е задължитлена даже през зимата, и изключително при по-продължително престояване навън.

Ключът е в изобилната хидратация
Хидратирането на кожата е първостепенна грижа във всяка възраст, само че след 30-тата година кожата стартира да губи водата си по-обилно. Това постанова и по-обилно хидратиране и прилагане на комбинирани артикули, които освен овлажняват кожата, само че и оказват помощ за задържане на влагата в нея. Това е изключително значима стъпка през зимата, когато студеното време и вятърът в допълнение пресушават кожата.

Свързани публикации.. Преждевременно остаряване на кожата – какво да вършим? 0 4 метода да повишим синтезата на колаген в кожата 0 Работят ли подмладяващите кремове? 0

Вечер е най-правилното време
Фактът, че нощните козметични артикули за лице набират огромна известност, не е инцидентен. Именно през нощта кожата стартира да регенерира своите структурни съставни елементи и повредените кафези. Затова вечерната грижа за кожата би трябвало да включва артикули, които обезпечават продължително деяние против дехидратацията, увреждането на колагена и отпущането на кожата.

Кожата на 30-годишна възраст не е като тази на 50, само че не е и каквато е била на 20. Леките промени в грижите за нея обаче, съобразени със сезонните особености и възрастта, може да запазят някои от най-ценните й качества от младостта.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР