При провеждане на специализирана полицейска операция вчера, около 16 часа

...
При провеждане на специализирана полицейска операция вчера, около 16 часа
Коментари Харесай

При акция полицията откри дрога и патрони в дома на 29-годишен мъж от Враца

При осъществяване на профилирана полицейска интервенция през вчерашния ден, към 16 часа във Враца, е открит мъжна 29 години, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Враца.

При осъществена полицейска инспекция в населяваното от лицето жилище, находящо се във Враца на кухненска маса е открит 1 полиетиленов плик, съдържащ буца с неправилна форма от пресовано бяло прахообразно вещество с общо тегло 470 грама реагираща при осъщественият полеви наркотест на „ амфетамин " и 21 полиетиленови сгъвки, съдържащи бяло прахообразно вещество с общо тегло 20 грама. При теста е реагирало на „ амфетамин ".

В хода на извършените следващи процесуални следствени дейности, претършуване и изземване, в долап на спалня, намиращ се в същото жилище са открити и конфискувани 14 ловни патрони 12-ти диаметър и 29 патрони 22-ри диаметър, за които лицето декларира, че не има съответно издадено позволение за предпазване на същите.

Мъжът е арестуван в Районно управление-Враца за период до 24 часа. Случаят е докладван на дежурен прокурор при Окръжна прокуратура-Враца и в Районно управление-Враца е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР