При проведената специализирана полицейска операция в община Смядово под ръководството

...
При проведената специализирана полицейска операция в община Смядово под ръководството
Коментари Харесай

Иззеха цигари без бандерол и самоделни пушки при спецакция на полицията в Смядово

 При извършената профилирана полицейска интервенция в община Смядово под управлението на Окръжната прокуратура в Шумен са конфискувани тютюн и цигари без бандерол и самоделни пушки, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

По време на извършената през вчерашния ден, 23 юни, профилирана полицейска интервенция в селата Риш и Веселиново на територията на община Смядово под управлението на Окръжната прокуратура в Шумен са разкрити две закононарушения. Образувано ни са две бързи производства.

В дома на мъж от село Риш чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен са иззели  акцизни артикули без бандерол - 1,5 кг насипен тютюн и 148 къса цигари. Производството се води за закононарушение по член 234, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В село Веселиново по време на интервенцията против битовата престъпност и пътния травматизъм при претършуване в частен дом полицейски чиновници служители са разкрили две самоделни пушки. Собственикът на самоделните огнестрелни  оръжия не има позволение за това. Образувано е бързо произвеждане по случая за закононарушение по член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Извършени са били дейности по следствието с претършуване в шест жилища и едно МПС.

За времето на профилираната интервенция в село Риш и село Веселиново са тествани 125 автомобила и 173 лица. Съставени са 3 акта за определяне на административни нарушавания и са наложени 40 санкции по фиш.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР