При проведена специализирана полицейска операция с участието на служители от

...
При проведена специализирана полицейска операция с участието на служители от
Коментари Харесай

Разбиха незаконен цех за производство на боеприпаси

При извършена профилирана полицейска интервенция с присъединяване на чиновници от секторите за противопоставяне на престъпната и икономическата престъпност в ОДМВР- София и сътрудниците им от РУ- Пирдоп, в изискванията на необходимост, е осъществено претършуване на два адреса в Пирдоп и един в с. Чавдар, населявани от 52-годишен мъж, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В мазето на единия парцел е намерено помещение, пригодено за нелегално произвеждане на муниции и оборудвано със съответните машини за задачата. На различен от тестваните адреси са открити 72 ловни трофея- от сръндак, доблестен елен, дива коза, муфлон, вълк и елен лопатар, конфискувани по надлежния ред от чиновници на Изпълнителна организация по горите, като на притежателя са формирани 11 акта по Закона за лова и запазване на дивеча. Иззети са също по този начин две противозаконни нарезни дългоцевни оръжия, ауспух, затвор за огнестрелно оръжие, 1289 боеприпаса друг диаметър, 10 бутилки с черен барут, 2600 капсули.

52- годишният мъж е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 339, ал.1 от Наказателен кодекс. Действията по следствието не престават под наблюдението на районната прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР