При проведена специализирана полицейска операция по линия на престъпни посегателства

...
При проведена специализирана полицейска операция по линия на престъпни посегателства
Коментари Харесай

Двама мъже са задържани във Варна за кражби на автомобили

При извършена профилирана полицейска интервенция по линия на незаконни похищения над МПС, осъществена на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, взаимно със чиновници на Групово дело „ Национална полиция ” и ТСБОП, са арестувани двама мъже, направили кражба на лек автомобил.

В хода на полицейските дейности, след кратковременно гонене, в м-ст „ Манастирски хълм ” е арестуван 45-годишен мъж от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан, открит като причинител на незаконно лишаване на лек автомобил, паркиран в к.к. Златни пясъци. Автомобилът е открит. При последвалите оперативно – издирвателни действия е арестуван и 37-годишен мъж от Ловеч, съпричастен към осъщественото закононарушение.

На два адреса в града и в два автомобила, тествани по време на интервенцията, са открити и конфискувани голям брой съоръжения за отключване и привеждане в придвижване на откраднатите коли.

Работата по документиране и доказване на незаконната активност не престават под надзора на Районна прокуратура – Варна. 45-годишният е арестуван за период до 72 часа, повдигнато му е обвиняване. 37-годишният е арестуван за период до 24 часа.

Задържан е още един причинител на кражба на автомобил, паркиран на паркинг в града. 38-годишният причинител е прочут на органите на реда и осъждан. Колата е открита и върната на притежателя. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР