При проведена специализирана полицейска операция е задържан мъж от Варна,

...
При проведена специализирана полицейска операция е задържан мъж от Варна,
Коментари Харесай

Трима арестувани в дома им във Варна, на един е повдигнато обвинение за дрога

При извършена профилирана полицейска интервенция е арестуван мъж от Варна, занимавал се с разпространяване на наркотични субстанции. Това оповестиха от полицията в морския град.

В дома на А.Д. (36 г.), намиращ се на територията на Трето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, след претършуване, е открито доста количество суха тревиста маса (марихуана) – 96,99 гр., метаамфетамин с тегло 79,91 гр. и екстази – 6,97 гр. Иззета е и електронна везна, по която е имало следи от същите субстанции. А.Д. е арестуван за период до 24 часа. Повдигнато му е обвиняване. Заедно с него са арестувани мъж (23 г.) и жена (58 г.), живущи на същия адрес.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по документиране и доказване на осъществените закононарушения продължава под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура - Варна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 CollectoRitioner (преди 4 минути) Рейтинг: 1185 | Одобрение: -4310 Такива би трябвало да се изпращат в Белене! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР