При престрелка в Ботевград беше убит избягалият затворник Владимир Пелов.

...
При престрелка в Ботевград беше убит избягалият затворник Владимир Пелов.
Коментари Харесай

Куршуми изпревариха полицията за Владимир Пелов

При престрелка в Ботевград беше погубен избягалият пандизчия Владимир Пелов. Друг престъпно проявен – Марио Панчев, е с заплаха за живота.

Инцидентът става късно нощес в центъра на града. Двамата мъже са стреляли един против различен.
Избягалият пандизчия Владимир Пелов беше убит в Ботевград (ОБЗОР КЪМ 12 Ч.) Беглецът е погубен при престрелка с престъпно проявения Марио Панчев, съгласно Министерство на вътрешните работи главната версия e неуредени финансови връзки
Беглецът Пелов е погубен на място. Основната версия на проверяващите към този миг е неуредени финансови взаимоотношения.

Защо ?

Кой от двамата е стрелял пръв ще стане ясно от здравната и балистичната експертиза, обясниха от прокуратурата. От мястото са конфискувани 7 гилзи и 3 револвера. Две са главните версии на полицията. Едната е неуредени финансови връзки, а другата е възмездие.

„ Пелов е търсил човек, който е считал за опасност от възможни бъдещи показания”, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Бивш съкилийник и другар на Марио твърди, че от дълго време в имало напрежение сред двамата.
Убийството на Владимир Пелов – поради неуредени финансови взаимоотношения Беглецът от пандиза е бил с изменена осанка – пуснал си е брада
Снощи е бил с мои другари на едни заведение, тръгнал да се прибира... Негов другар чува изстрели, вижда ги на земята, Марио се обажда по телефона, споделя, че това е Владо – вдигнал му маската... Те преди години са имали бизнес. Втори път го стреля”, описа Георги.
Снимка: bTV
Кой на кого е дължал пари ще стане ясно вероятно след разпита на Марио Панчев. В момента той е с заплаха за живота.

Майката и синът на Пелов отхвърлят да приказват.

Претърсването

Часове наред продължи полицейският обиск в жилищен блок в Ботевград, където в един от жилищата беше открита чанта с взривни субстанции. Хората от два входа на блока са евакуирани.
Снимка: bTV
Неофициално се твърди, че Пелов е бил за известно време в апартамент в постройката. Отишъл е в жилището на брачната половинка на своя другар – Мико Петков, задържан за две убийства и по-късно самоубил се в следствения арест през 2010 година

В жилището Пелов оставил чанта с гранати и тротил.

Десетки сигнали без резултат

На ден за Владимир Пелов са подавани сред 10-15 сигнала. Той не се е задържал на едно място, постоянно се е криел в коритото на реката, изясняват от полицията.
Снимка: bTV
„ Пелов се е предвижвал в града с променен външен тип, маскиран. Коритото на реката е мрачно, неосветено и има огромна възможност той да излезе от коритото на реката”, сподели ст.комисар Георги Григоров, шеф на ОДМВР – София.

Той призна, че чак нощес са разбрали по какъв начин наподобява Пелов.

Убийството на Владимир Пелов Избягалият пандизчия Владимир Пелов беше убит в Ботевград (ОБЗОР КЪМ 12 Ч.) От година и половина Пелов и Панчев били в обтегнати връзки Убийството на Владимир Пелов – поради неуредени финансови взаимоотношения Беглецът Владимир Пелов е погубен в Ботевград
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР