При последната елиминационна битка в Игри на волята Генчо, Георги

...
При последната елиминационна битка в Игри на волята Генчо, Георги
Коментари Харесай

Цветан след Игри на волята: Не сме заедно с Вики

При последната елиминационна борба в " Игри на волята " Генчо, Георги и Цветан се изправиха един против различен в многокомпонентна елиминационна борба, в която се изискваше експедитивност и съобразителност.

Цветан изоставаше по цялото трасе и не съумя да навакса забавянето си, с което приключението “Игри на волята: България ” приключи за него. “Не мога да бъда по-горд, че се изправих против такива кандидати. Наистина съм доста благополучен, че стигнах до този стадий.

Доста добре се оправих и въобще не скърбя, въпреки всичко сбъднах една от фантазиите си ” – сподели той със сълзи в очите пред водещите Димо и Ралица.

А ето какво показа след излизането си особено за Vbox7:

С Виктория бяхте близки, само че след това тя като че ли се отдръпна. Защо съгласно теб?

С Виктория първоначално бяхме доста близки.  Според мен повода за отдръпването им е, че доста добре се съчетаваха с Алекса като водачи в нашата коалиция и като цяло в нашето племе. Целта беше да заформят положителни тактики за бъдеще, по тази причина отделяше повече внимание към него, в сравнение с към мен. Аз просто бях участник и бях част от тяхната коалиция.

Беше ли манипулиран от Виктория, както се твърдеше при започване на Игрите?

Не считам, че съм бил манипулиран тъкмо от Вики, без значение на кой стадий от Игрите. Тя си изигра нейното, аз си играх по моя метод. Просто по този начин се случиха неща, че не мислих много-много за играта, мислих и за двете неща.

Имахте ли връзки с Виктория по време на предаването?

Имахме връзки, чисто другарски връзки за момента. По простата причина, че сме си споделили, че в случай че има нещо вероятно по-сериозно, ще бъде отвън кадър, отвън ефир и ще бъде някъде на открито, когато ще можем да се забележим, да си го наваксаме времето.

А сега дружно ли сте?

В момента с Вики не сме дружно. Поддържаме контакт чисто другарски. Виждаме се когато можем, когато има време, като цяло ще забележим за напред.

Промени ли те по някакъв метод шоуто?

Мога да кажа, че ме е трансформирало освен шоуто, само че и хората, с които съм бил. Научих много неща, тъй че мисля, че има смяна.

Би ли избрал друго племе, в случай че имаше право на избор?

Понеже аз съм играл единствено в „ Супергерои “  - не имам намерение да го сменя за нищо на света.

Съжаляваш ли за нещо от присъединяване си?

Съжалявам, че съм бил недодялан на някои стадии и съм споделил някоя неприятна дума. Това бих върнал и това бих изчистил, тъй като хората, които ме познават, знаят, че не съм подобен.

Твоят любимец за продобиване на " Игри на волята "?

Първият, който доста желая да завоюва, е Гого - не тъй като е от моето племе, а тъй като станахме доста близки с него и виждам  ужасно доста капацитет и качества от негова страна, по тази причина той заслужава. Другите ми любимци са Фифо, Алекса и Валери, който за жалост отпадна.

Защо толкоз те обиди първата номинация на племето ти?

Издразних се, тъй като ме нарекоха „ едва звено “, аз знам какво съм направил и в случай че не бях аз на тъкмо тези борби, на които всички участвахме, не мисля, че можехме да стигнем и края, в случай че беше без моята помощ.

Изяснихте ли връзките си с Илиян?

Да, изяснихме ги - още незабавно като излязохме двамата се видяхме, пихме по кафе, хапнахме, разходихме се, само че към този момент след това по време на излъчването, кой к'во е споделил по синхрони, може би някой да се е обидил, може и той, само че аз не ги одобрявам толкоз нещата във вътрешността. Мисля, че в случай че си дадем късмет, ще сме окей.

Смяташ ли, че можеше и по-добре да се подготвиш за Игрите?

Смятам, че можех да бъда доста по-подготвен за Игрите, само че към този момент мина това време, в което нямаше да върна тази подготовка и килограмите ми оказаха въздействие и към този момент като взех последователно да смъквам бях малко по-добре.

Така ли си представяше, че ще приключи присъединяване ти в " Игри на волята "?

Не, не съм очаквал по този начин да завърши моето присъединяване в " Игри на волята ". Моята цел беше най-малко да стигна до сливанията, уви не се получи. За малко беше, само че не съм отчаян от играта си.

Влизането на Алекса в племето ли ви обърка проектите?

Не мисля, че когато Алекса влезе при нас обърка каквото и да е било. По-скоро тъкмо противоположното, всичко потегли към по-добро и тактиките се получаваха и връзката се получаваше доста добре, борбите бяха доста положителни. Не мисля, че има някакво комплициране.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР