При подходящи метеорологични условия през следващата седмица специализираните общински екипи

...
При подходящи метеорологични условия през следващата седмица специализираните общински екипи
Коментари Харесай

Започва пръскането срещу кърлежи и комари

При подобаващи метеорологични условия през идната седмица профилираните общински екипи от Оперативна програма " Дезинфекционна станция “ ще продължат с нощните обработки против кърлежи и комари на територията на Община Пловдив. Ще се работи по следния график: 

13 и 14.06.2022 г.  – Дезинсекция против кърлежи и комари на територията на гробищните паркове в Пловдив; 

15.06.2022 година – Дезинсекция против кърлежи и комари по поречието на река Марица /север и юг/ в рамките на Община Пловдив; 

16.06.2022 година – Дезинсекция против кърлежи и комари на територията на район  " Централен “; 

17.06.2022 година – Дезинсекция против кърлежи и комари на територията на регион " Тракия “. 

За обработките ще се употребяват биоцидни препарати, позволени за приложимост от Министерство на здравеопазването, в съответната целесъобразна доза и централизация. 

При неподходящи метеорологични данни (дъждовно и прохладно време) ДДД-дейностите ще продължат при идващ работен ден с подобаващи за съответната обработка условия.

Съветваме отглеждащите пчелни фамилии в региона на идните обработки, да лимитират полета на пчелите в инструкции нагоре интервал. 

Директна връзка със профилираното Общинско дружество " Дезинфекционна станция “: телефон 032/99 03 18; 032/64 25 83; 032/64 41 56 или на електронен адрес: [email protected]
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР