При пазаруването на подаръци онлайн потребителите да обърнат внимание на

...
При пазаруването на подаръци онлайн потребителите да обърнат внимание на
Коментари Харесай

Крайната цена трябва да е до бутона при онлайн покупка

При извършването на покупки на дарове онлайн потребителите да извърнат внимание на крайната цена , която ще платят за стоките в е-кошницата и за доставката , в случай че се планува тя да бъде таксувана. Търговците са длъжни да посочат тази цена в непосредствена непосредственост до бутона за потвърждаването на поръчката и да обезпечат това ние категорично да имаме опция да дадем осведомено единодушие с изискванията за покупката, откакто фактически сме се срещнали с тях. За това подсеща създателят на онлайн платформата „ Ние, потребителите “ Габриела Руменова.

Руменова описа за настояща нелоялна процедура . Електронни магазини показват, че клиентите могат да избират сред безвъзмездна доставка при взимане на онлайн покупката от физическия магазин на търговеца и приемане в офис на куриерска работа или на адрес против съответното възнаграждение. Когато обаче потребителят е натоварил покупките си в кошницата и остава единствено да уточни в кой физически магазин да бъдат доставени, се оказва, че сега „ до някои обекти “ такива доставки не се правят . При промяна на адреса с този на различен магазин на търговеца излиза същото известие. Така на процедура човек би трябвало или да се откаже от покупката , или да заплати за куриерски услуги. Или пък да извърши спомагателни разноски и да добави още няколко продукта, с цел да доближи минималната сума от 80 лева, да вземем за пример, над която доставката става безвъзмездна.

Когато избираме за подарък ваучер , би трябвало да обърнем внимание на това дали той е поименен и може ли да се отстъпва на друго лице . Друг значим миг е да се поинтересуваме за периода му на годност . „ Може да се окаже, че сме си купили превъзходен ваучер, само че той да важи до края на януари, а индивидът, на който го сервира, да няма опция да употребява услугата или да посети културното или спортното събитие, което е планувано за тази дата. Затова е добре, когато избираме подобен метод, да забележим с какъв небосвод може да се употребява този ваучер. “, акцентира Руменова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР