При новото Peugeot 2008 вече има вариант с 48V хибридна

...
При новото Peugeot 2008 вече има вариант с 48V хибридна
Коментари Харесай

Peugeot 2008 вече и с вариант с 48V хибрид

При новото Peugeot 2008 към този момент има вид с 48V хибридна технология със 100 кВт/136 к.с. Автомобилът се предлага във вид на съоръжение „ Active “ от 30 850 евро. Има два други разновидността на съоръжение за избор: “Allure ” и “GT ”.

Задвижването се състои от ново потомство 1,2-литров, бензинов мотор PureTech със 100 кВт/136 к.с., който е комбиниран с нова електрифицирана шестстепенна трансмисия с двоен съединител (e-DSC6). Благодарение на батерия, която се зарежда по време на шофиране, тази технология обезпечава спомагателен въртящ миг при ниски обороти на мотора и до 15 % по-нисък разход на гориво.

Новата предница на модела е по-широка и има характерна странична шарка, която се свързва с фаровете и усъвършенства мощния външен тип на автомобила. Светлинният автограф също е ревизиран - характеризира се с три отвесни светлинни „ нокти “ начело, които са интегрирани в страничните лъскави черни въздухозаборници на бронята на новия 2008.

LED задните светлини се състоят от дизайн с 3 „ нокти “ от насложени хоризонтални двойни ламели, които оказват помощ за образното разширение на автомобила.

Ключов детайл от интериора и една от най-отличителните черти на моделната гама е " i-Cockpit-а " на Peugeot. Новото равнище на съоръжение 2008 GT включва 3D цифров инструментален панел, ситуиран на равнището на очите, тъкмо над кормилото. 10-инчовият (25,4 см) екран е с нов дизайн и ви разрешава да управлявате най-новото потомство „ i-Connect “ информационно-развлекателни системи (включени като стандарт от равнище на съоръжение „ Allure “).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР