При ниска избирателна активност протича вотът в съседна Турция –

...
При ниска избирателна активност протича вотът в съседна Турция –
Коментари Харесай

Избирателната активност в Турция e три пъти по-слаба от миналия уикенд

При ниска изборна интензивност протича вотът в прилежаща Турция – в цялостен контрастност с първия тур на президентския избор, съобщи БНР. 126 са секциите там. Три пъти по-малко се чака да са през днешния ден турците с български паспорти дали гласа си за президент на втория тур.

Първите за броя на гласувалите в Турция се чакат след 16 часа.
Избирателната интензивност към 13 часа е 15.5%
Избирателната интензивност към 13 часа е 15.5%, сочат данните на „ Галъп ”. Изборният ден стартира в 07.00 ч. и ще завърши в 20....

В квартал Авджълар до 15 часа са дали своят вот 300 души, като това е доста по-малко спрямо предходния избор. Предишния уикенд техният брой беше към 400 единствено в една от двете секции, като нези данни бяха към 13 ч. В множеството истанбулски секции са дали своят вот по към 50-60 души до ранния следобяд.

Масово гласоподавателите тук са огорчени от дипломатическото напрежение сред София и Анкара през миналата седмица.

По информация на " Хоризонт " изселническите сдружения в град Бурса поради напрежението сред двете страни в последните седмици. Хората там са недоволни от митингите и виковете пред турското посолство в София. 

 
" Тренд ": 14,4% изборна интензивност към 12 часа
Избирателната интензивност към 12.00 ч. е 14,4%. Това сочат данните на " Тренд ". Изборният ден стартира в 7.00 ч. и ще завърши в 20.00 ч....

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР