При ниска избирателна активност могат да спечелят…Социологът Първан Симеонов алармира,

...
При ниска избирателна активност могат да спечелят…Социологът Първан Симеонов алармира,
Коментари Харесай

Социолог алармира: Има риск страната ни да остане без пълноценно управление

При ниска изборна интензивност могат да спечелят…
Социологът Първан Симеонов сигнализира, че при ниска изборна интензивност, ще завоюват Движение за права и свободи и „ Възраждане “, в случай че се активизират.

Това стана ясно от коментара, който направи в предаването „ Твоят ден “.

„ Очертава се не толкоз висока изборна интензивност. Политическа партия и ГЕРБ имат сходни електорати, само че Политическа партия към момента не са мобилизирали своя до дъно. ГЕРБ е консолидиран, а Политическа партия претърпя ерозия. Ако съумеят да покажат, че са различната алтернатива на ГЕРБ, ще получат повече доверие “, акцентира Симеонов.



„ Възраждане “ имат късмет при пределна готовност на електората си, спрямо не толкоз огромна интензивност на гласоподавателите на други партии. Резултатът на Българска социалистическа партия нито пораства, нито пада. Те са в стълкновение с президента. Ако гласоподавателите се разколебаят сред два престижа, може да се откажат да гласоподават. Демократична България е консолидирана и може би си връща част от поддръжката в дясната ниша “, съобщи той.

По думите му Има Такъв Народ и „ Български напредък “ имат шансове да влязат в Народно събрание, само че нещата значително зависят от акцията, която ще проведат.
„ Има забележима заплаха България да остане без пълноценно ръководство. Политиците може да се изплашен. Формули има, само че те са обвързани с взаимни отстъпки “, предвижда социологът.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР