При множество проверки на полицейскислужители иекипи на РДГ-Сливен, извършенив складове

...
При множество проверки на полицейскислужители иекипи на РДГ-Сливен, извършенив складове
Коментари Харесай

Два акта и съставени констативни протоколи при спецакция на полицията в Сливен

При голям брой инспекции на полицейскислужители иекипи на РДГ-Сливен, извършенив хранилища за предпазване и продажба на дървесина,са открити нарушавания. Те сасвързани със наложителните камери за видеонаблюдение, с които би трябвало да са оборудвани обектите,съобщиха от полицията в Сливен.
Съставени са 2 акта. С цел предварителна защита на 6 обекта са формирани констативни протоколи.

Извършени са инспекции в елементи парцели, в които се реализира комерсиална дейност-продажба на хранителни артикули, вСливен и селата Самуилово и Тополчане.

В обект, работещ като магазин, в сливенския квартал „ Надежда “ е открито, че се стопанисва без съществуване на учредено юридическо лице, липса на касов уред и неотчитане на осъществените продажби. Съставен е констативен протокол, следва известяван на Национална агенция за приходите за направените констатации и осъществяване на следваща инспекция на обекта от способените органи.

Мащабна профилирана интервенция на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ е извършена на територията на ОДМВР-Сливен. Целта на акцията е противопоставяне на закононарушенията, свързани с противозаконния дърводобив и продажбата на дървесина, нелегално произвеждане, държане и разпространяване на акцизни артикули без бандерол, нерегламентирана продажба на хранителни артикули, изкупуването на черни и цветни метали, както и инспекции в заложни къщи за определяне на движимости предмет на закононарушение и контрабанда.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР