При мен се опитваха политици да се намесват. Питат ме

...
При мен се опитваха политици да се намесват. Питат ме
Коментари Харесай

Димитър Владимиров: Куриоз е депутат да се пази едновременно от НСО и частна охрана

При мен се опитваха политици да се намесват. Питат ме може ли да вземеш под защита еди кой си. Това сподели ген. Димитър Владимиров по БТВ по отношение на предлагането охраняваните лица от НСО да си заплащат.
НСО имаше висок имидж в Съединени американски щати и Русия. Службата от реформирана се трансформира в деформирана поради политически назначения. Прецедент е партиите да заплащат за защита и техника. Едно лице го пази и държавна и частна защита. Това го няма на никое място. Това е народен представител, който е посетил три пъти Народното събрание. Откъде идва сигнала против него тогава? Куриозът се, че се охранява по този метод. Не зная по какъв начин се е разрешило това. Има протежета за началници в НСО.

Така ли е в Съединени американски щати, Русия, Германия? Опитват се да прокарват политически напън. Какво равнище е шефът на КПКОНПИ, че да бъде защитаван от НСО? По тази логичност ще попитам за какво не се пазят прокурори и съдии, които водят каузи и осъждат? Трябва в случай че до два-три месеца не се удостовери сигнала, да се маха защитата.

Трябва промени в закона, конструкция в службата, брой на охранявани лица. Има съревнование сред НСО и Министерство на вътрешните работи. НСО постоянно беше поставяна от американците като приоритет в сигурността на страната. Абсурд е да се прави комбинация сред държавна и частна конструкция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР