При голям медиен интерес гласуваха кандидатите на народни представителите от

...
При голям медиен интерес гласуваха кандидатите на народни представителите от
Коментари Харесай

Те гласуваха за силна държава, ще я сбъднат ли? 

При огромен медиен интерес гласоподаваха претендентите на национални представителите от Хасковския район. Ако би трябвало да обобщим, всеки от тях изиска мощна страна, в която да живеем по- добре. Ето какво споделиха претендентите и представителите на властта, които уловихме до в този момент. Изборният ден продължава, а ние ще опитаме дауловим и други.



За смяната гласоподава лидерът на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев. Той сподели, че се надява всички хора, на които им е писнало да излязат и гласоподават, с цел да може по-късно се подреди страната. Той пристигна в секция №28, придружаван от втория в листата Наско Атанасов.



Гласувах за парламент и президент, които да изведат България от политическата, здравната, икономическа и обществената рецесия. Високите цени на силата и високите цени на стоките доведоха до обедняване на българите. Затова се надявам през днешния ден да гласуваме за връщане на стабилността в страната, за постоянно държавно управление, за ред и успокоение, сподели минути, откакто упражни правото си на избор в 71 СИК в Хасково Делян Добрев. До секцията лидерът на листата на ГЕРБ-СДС пристигна със брачната половинка си. В секцията, където гласоподава Делян Добрев по лист има 647 избирате. Активността до 10,30 часа там беше към 10%.



Стефан Димитров гласоподава в димитровградското село Каснаково. Излезте и гласувайте! Гласувайте за България, за Хасковска област!
Смятам, че някои се пробват да създадат гласуването комплицирано, само че също по този начин считам, че димитровградчани и хората от област Хасково знаят по какъв начин да гласоподават, разяснява той.



" Гласувам за разцвет и по-добро бъдеще на страната ни. Смятам, че всеки един гласоподавател би трябвало да упражни правото си на глас, обезпечено му от Конституцията на Република България. Разчитам на висока изборна интензивност и най-много от страна на младежите, които са мотор на смяната ". Това съобщи регионалният координатор на Политическа партия " ИТН " и втори в листата за народни представители Петко Кущирев. " Гласувах да има непоклатимост и предвидимост. За ръководство, което да внесе сигурност в страната, с цел да можем и ние общините да си свършим работата, както чакат хората от нас. Каквото посеем, това ще пожънем”, сподели Иво Димов минути откакто гласоподава и прикани повече хора да отидат до урните през днешния ден.

Кметът на община Димитровград упражни правото си на глас дружно със брачната половинка си в СИК в ОУ " Ал. Константинов " в Димитровград.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР