При бързите тестове вероятността е като жокера 50/50. Ако използваме

...
При бързите тестове вероятността е като жокера 50/50. Ако използваме
Коментари Харесай

Петър Москов: Бързите тестове са като жокера 50/50

При бързите проби вероятността е като жокера 50/50. Ако използваме тези проби всеобщо и търсим действително позитивните, пробата ще бъде с 52,3% точност. А това за отрицателните не значи нищо, тъй като може и да са положителни, би трябвало да се направи втори тест. На ранен стадий, преди огромна част от популацията да се е срещнала с вируса, потреблението на бързи проби е неефикасно, тъй като не дава достоверни резултати.
Това съобщи пред bTV доктор Петър Москов.

Той уточни като по-добър способ средствата, които ще се влагат в провеждането на бързи проби, да бъдат в реалност предоставени на засегнатите от икономическата рецесия в страната фамилии, да вземем за пример.

" Големият спор в обществото е има ли опасност и какъв брой тежка е тя и какъв брой тежки би трябвало да са ограниченията. Заплаха има. Твърди се, че всеки сезон било по този начин, че всеки сезон има грип. Данните обаче сочат, че във всяка една страна, наранена от короновирусната зараза, има пик с до 50% по-висока смъртност от елементарния грип. Абсолютно потвърдено е, че смъртността от COVID-19 не може да бъде сравнявана със смъртността от елементарна вирусна зараза ", акцентира някогашният здравен министър.

По думите му взетите ограничения от държавното управление са верни.

" Какво не направи държавното управление? Не разгласи по образован, необорим и понятен за всички метод за какво вкарва такива ограничения. Доброто ръководство е да обясниш, да аргументираш, да поставиш ясни цели и да привлечеш хората към преследването им. Можеше да бъде разгласен явен проект. Когато управляваш рецесия, не би трябвало да настройваш хората едни по отношение на други. Доброто ръководство е навременни ограничения и явен проект ", сподели още доктор Петър Москов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР