Президентският говорител Дмитрий Песков нарече опасни изявленията на френския президент

...
Президентският говорител Дмитрий Песков нарече опасни изявленията на френския президент
Коментари Харесай

Песков: Изявленията на Макрон за изпращане на войски в Украйна са опасни

Президентският представител Дмитрий Песков назова рискови изказванията на френския президент Еманюел Макрон за изпращане на войски в Украйна, оповестяват съветски медии.

" Що се отнася до изказването на Макрон, това е нов детайл - и е доста по-опасен ", сподели Песков по Първи канал. Нашите западни сътрудници, от една страна, са предсказуеми, само че въпреки това, те, за жалост, стартират да разискват тематики като директното изпращане на военни контингенти в Украйна, което може да нанесе непоправими вреди на сигурността и стабилността на континент и да доведат до непоправими последствия “, добави още Песков.

Песков означи, че самият факт, че политиците на Запад разискват това, „ несъмнено, допуска, че настоящето потомство европейски политици евентуално няма вярно схващане на думата „ сигурност “ и няма верния инстинкт за самокритика опазване. ”

" А това е изпълнено с непредвидимост и неуместни дейности. Разбира се, всичко това ни задължава да бъдем нащрек ", добави Песков.

Говорейки за това дали Путин ще даде своята оценка на този фасон на западните си сътрудници, прессекретарят на съветския водач ги прикани да изчакат началото на обръщението му към Народното събрание.

„ Още няколко минути и ще чуем всичко “, сподели Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР