Президентът Володимир Зеленски публикува тази сутрин видео, което показва негово

...
Президентът Володимир Зеленски публикува тази сутрин видео, което показва негово
Коментари Харесай

500 дни война, Зеленски благодари на войниците от Змийския остров

Президентът Володимир Зеленски разгласява тази заран видео, което демонстрира негово посещаване на Змийския остров, където сервира цветя и отдава реверанс на починалите във войната против Русия. На видеото се виждат и Андрий Ермак, ръководителят на президентската канцелария, и началникът на военното разузнаване Кирил Буданов.

" Змийският остров. Свободният остров на свободна Украйна.

Благодарен съм на всички, които се сражаваха тук против окупаторите. Почетохме паметта на героите, които дадоха живота си в тази борба - една от най-важните по време на пълномащабната война.

Слава на всички, които се борят за сигурността в нашето Черно море! Чест! ", е текстът, който съпровожда видеото.
 Украйна: Бум! Няма повече съветски войски на Змийския остров Обновена
Украйна: Бум! Няма повече съветски войски на Змийския остров

Москва удостовери, че съветските сили са се изтеглили от стратегическия авантпост в Черно море

Не излиза наяве по кое време е записано видеото, защото няма информация Зеленски да се е върнал от Турция в Украйна. Тази нощ след Реджеп Ердоган, двамата президенти дадоха взаимна конференция. В началото на юли месец обаче Володимир Зеленски беше в Одеса.

Генералният щаб на Украйна отбелязва 500-те дни война с комбинирано видео, което за малко демонстрира пътен знак, който сочи придвижване по път към Никопол и Солоне в Запорожка област, което може да се схване и като намек къде ще се водят дейни бойни дейности в идващите дни.

Украинските военни означават и рождения ден на своя главнокомандващ Валерий Залужни, който през днешния ден навършвал 50 години.

" Съдбата на полковника е да извърши очакванията на военните и обществото. Убедени, че можете, а ние ще помогнем. Подкрепя ви Генерален щаб на ВСУ - съразмерен екип от единомишленици, поддържат ви командири и командири.

Имаме една Украйна, едно предизвикателство, една цел, тъй че дружно към Победата! ", пишат страниците в обществените мрежи на украинските въоръжени сили през днешния ден.
 Змийският остров и борбата за надзор на Черно море
Змийският остров и борбата за надзор на Черно море

Ако Русия окупира острова ще разположи системи с огромен обхват застрашаващи територии на НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР