Президентът Володимир Зеленски приветства западните лидери в Киев, за да

...
Президентът Володимир Зеленски приветства западните лидери в Киев, за да
Коментари Харесай

Западните лидери се събраха около Киев, докато Украйна отбелязва годишнината от инвазията

Президентът Володимир Зеленски приветства западните водачи в Киев, с цел да отбележат втората годишнина от нашествието на Русия, защото украинските сили са на привършване на муниции и оръжия, а задграничната помощ виси на косъм.

Съюзниците от Европейски Съюз и Г-7 се събраха към Киев, с цел да изразят взаимност, като господин Зеленски се причисли към виртуална среща на Г-7 в събота и четирима международни водачи пътуваха до изтощената от войната столица на Украйна.

„ Преди две години тук срещнахме с огън вражеските десанти; две години по-късно се срещаме с нашите другари и сътрудници тук “, сподели господин Зеленски, до момента в който се срещаше с високопоставените лица на летище Хостомел, покрай Киев, което съветските парашутисти несполучливо се пробваха да завладяват в първите дни на войната.

Мрачно въодушевление витае над Украйна, до момента в който войната против Русия навлиза в третата си година и войските на Киев са изправени пред възходящи провокации на фронтовата линия на фона на намаляващи доставки и преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР