Президентът Владимир Путин заяви, че Руската федерация е била принудена

...
Президентът Владимир Путин заяви, че Руската федерация е била принудена
Коментари Харесай

Путин: Русия беше принудена да отговори на украинските атаки срещу нейните енергийни съоръжения

Президентът Владимир Путин съобщи, че Руската федерация е била принудена да отговори на украинските офанзиви против нейните енергийни уреди. Руският водач радговаря с президента на Беларус Александър Лукашенко. „ В енергиетиката, за жалост, неотдавна наблюдавахме поредност от офанзиви против нашите енергийни уреди и бяхме принудени да отговорим “, сподели Путин, представен от ТАСС.

Той акцентира, че Русия, изхождайки от филантропични съображения, „ не е подхванала никакви офанзиви “ през зимата. „ Имам поради, че ние не искахме да оставим обществени институции, лечебни заведения и по този начин нататък без зареждане, само че след поредност от офанзиви против нашите енергийни обекти бяхме принудени да отговорим “, акцентира Путин.

Руският президент е уверен, че Украйна се е натикала в ъгъла, когато е отказала да договаря с Руската федерация с вярата да завоюва на бойното поле. „ Мисля, че противоположната страна до известна степен се заби в ъгъла, когато отхвърли да договаря с вярата да победи Русия на бойното поле и да ѝ нанесе стратегическо проваляне “, сподели съветският държавен глава по време на диалога с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко.

В отговор на вярата, изразена от Лукашенко, че Украйна ще се вразуми и ще бъде с Руската федерация и Беларус, Путин предложи украинците сами да решат това. По време на диалога Лукашенко означи, че „ би желал украинците да са с нас “. „ Чувствам, че не е надалеч моментът, когато Украйна ще се опомни и ще разбере къде е нейното благополучие “, сподели президентът на Беларус. „ Нека сами вземат решение “, отговори Путин.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР