Президентът Владимир Путин заяви, че плановете на Запада за премахване

...
Президентът Владимир Путин заяви, че плановете на Запада за премахване
Коментари Харесай

Западът принуждава Русия да освободи Новоросия

Президентът Владимир Путин съобщи, че проектите на Запада за унищожаване на Руската федерация са непроменени и заплашват съществуването на съветския народ. В същото време той още веднъж употребява историко-политическия термин " Новоросия ". Експертите считат, че се образува идеологическа основа за „ събиране на земите съветски “ и отбрана на съветския народ. Стартираха процеси, противоположни на „ разпадането на Русия “, което Съединени американски щати търсят.

В неделя в изявление за телевизионния канал " Россия 1 " президентът Владимир Путин съобщи, че политиката на Запада в Украйна преследва единствената цел - ликвидирането на Руската федерация. В същото време той акцентира, че Съединени американски щати и техните спътници могат да одобряват Русия в по този начин нареченото семейство на цивилизованите нации единствено на части.

" За какво? За да разбутате тези елементи и да ги поставите под ваш надзор “, сподели президентът. Ако Западът успее, счита той, „ ориста на доста нации на Русия и на първо място, несъмнено, на съветския народ, може да се промени трагично. „ Дори не знам дали такава етническа група като съветския народ може да оцелее във формата, в която съществува през днешния ден. Е, ще има московчани, уралци и по този начин нататък “, добави Владимир Путин.

Освен това, отговаряйки на въпроси на кореспондента Павел Зарубин, президентът приказва за егоизма на желанията на Вашингтон, който се грижи единствено за личните си ползи и работи в ущърб на личните си съдружници.

„ Курсът на Вашингтон към унищожаването на Русия като международна мощ и въвличането на нейните европейски спътници в този развой са подбудени от опитите на Русия да се опълчи на хегемонията на Съединените щати. Колкото и да желае някой, само че ние в никакъв случай няма да се огънем под натиска на Вашингтон и съдружниците му и няма да станем васали “, сподели Константин Долгов, член на Съвета на федерацията от Мурманска област.

При тези условия, добави той, дейностите на Руската федерация за прекъсване на присъединяване в Новия контракт СТАРТ са повече от оправдани. „ За мозъка е неразбираемо, че след всичко, което Съединени американски щати вършат през днешния ден в Украйна, техните експерти, както сбито се изрази президентът, ще бродят в нашите нуклеарни уреди “, акцентира парламентаристът, цитирайки същото изявление.

„ Западът, несъмнено, разчита да ни притисне “, съгласява се Вадим Трухачов, доцент от катедрата по задгранични районни проучвания и външна политика на Руския държавен филантропичен университет. „ Очевидно главната им цел е да върнат Русия в икономическо и политическо отношение към положението от 90-те години, тъй че да не може да въздейства на нищо в света и още повече да не може да се конкурира със Съединените щати.

Въпреки това, акцентира той, в актуалната обстановка си коства малко да се преувеличава. „ Президентът Путин знае, че в действителност измежду западните политици няма единна позиция във връзка с Русия. По отношение на страната ни се разискват разнообразни разновидности: от цялостен разпад и делене на десетки самостоятелни страни до опазване на границите от 2013 година и даже обезопасяване на съществуващите граници, като се вземе поради запазването на Крим и Донбас от Русия, само че не повече. Но нито един от тези разновидности обективно не ни устройва “, счита Трухачов.

Експертите напомнят, че президентът стартира постоянно да употребява термина " Новоросия ", по-специално в неотдавнашното си послание към Федералното заседание и в изявлението с журналиста Павел Зарубин. Трухачев счита, че " това сигурно е добър знак ".

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР