Президентът ще получи трети мандат начело на странатаПрезидентът на Китай

...
Президентът ще получи трети мандат начело на странатаПрезидентът на Китай
Коментари Харесай

Си Дзинпин откри ключовия Конгрес на Комунистическата партия в Китай

Президентът ще получи трети мандат отпред на страната

Президентът на Китай откри основния Конгрес на Комунистическата партия, предава. На този конгрес ще стане нещо невиждано в Китай от десетилетия. Си Дзинпин ще получи трети мандат отпред на най-многолюдната страна в света.

Много анализатори споделят, че президентът е най-влиятелният китайски водач след лидера на революцията Мао Дзедун. Преди 4 години той съумя да промени законите и към този момент няма ограничаване от два мандата отпред на Китай.

Говорейки постепенно и настоятелно, Си сподели, че Китай в никакъв случай не е обещавал да не причисли Тайван с използването на мощ. Това провокира бурни ръкопляскания в залата в Пекин. Президентът се изрече и в отбрана на радикалната си политика за битка с COVID-19. Чрез всеобщи карантини, тя води до стопански загуби и напрежение измежду популацията, само че Си упорства, че е вярна.

„ Изправени пред неочакваната пандемия от ковид, ние се придържахме към правилото „ хората преди всичко ”. „ Животът преди всичко ”. Твърдо спазвахме политиката на „ нулев Коронавирус ”, с цел да запазим здравето на народа. Контролирахме икономическите и обществени аспекти и постигнахме основни, положителни резултати ”, добави той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР