Президентът Румен Радев упражни правото си на глас, като заяви,

...
Президентът Румен Радев упражни правото си на глас, като заяви,
Коментари Харесай

Радев гласува и отново не каза нищо за поисканата оставка на шефа на ДАНС

Президентът Румен Радев упражни правото си на глас, като съобщи, че е дал своя вот за " достойното бъдеще на София и виновното ръководство на нашата столица ".

Пред публицисти президентът отхвърли да разяснява тематики, които не са директно свързани с провеждането на локалните избори. Той още веднъж беше запитан за оставката на ръководителя на ДАНС, която беше поискана от премиера Николай Денков в петък. Президентът обаче счита, че време за тези въпроси " ще има и на следващия ден ".

" Днес всички дефинираме образа на локалната власт и нашето бъдеще. Затова не би трябвало да позволяваме по никакъв метод публичният фокус да бъде сменен ", съобщи Радев.

Той прикани всички жители да гласоподават и да не бъдат изолирани от изборния развой. Държавният глава изрази очаквания, че след изборите ще бъде изработен " един изчерпателен разбор " на всичко, което се е случило към организацията на вота.

" Всички виновни институции с ангажимент към тези избори би трябвало да създадат доста бездънен разбор и явен доклад да забележим къде се скъсаха нещата, тъй че да се стигне до такава ниска изборна интензивност ", добави Радев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР