Президентът Румен Радев става жертва на двойнственото си поведение, което

...
Президентът Румен Радев става жертва на двойнственото си поведение, което
Коментари Харесай

Александър Симов: Радев става жертва на двойнственото си поведение

" Президентът Румен Радев става жертва на двойнственото си държание, което няма по какъв начин да не избухне в лицето му. В чужбина звучи като евроатлантик, а у нас има друга лексика. Тези, които ги вкара в политиката той, сега го изкарват собствен главен зложелател ", съобщи членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия Алекснадър Симов в тв изявление.
Според него президентът се готви да влезе в политиката, само че не се знае по кое време, тъй като локалните избори не са подобаващ миг да застанеш и да изградиш политическо лице.
" Замяната на Гешев със Сарафов ще се окаже единствената правосъдна промяна. Не виждам предпочитание нито от Политическа партия, нито от Демократична България да навлязат на надълбоко в тази тематика ", разяснява Симов.
" Приемаме, че новото ръководство взема решение да даде военна помощ на Украйна. Постоянно слушам уверения, че няма да останем без муниции, само че в същото време описът с помощта не е обществен. Изпразването на военните хранилища е рисково. Опасенията, че се готви удар против българската войска са оправдани до момента в който не стане явен описът ", акцентира Симов.
" Никога не сме защитавали позицията за военна помощ, а единствено за филантропична и за бежанците. Винаги сме считали, че нито един патрон за Украйна не би трябвало да бъде даден. Слушам от година и половина интриги, че сме захранвали Украйна с оръжия. Имаме ново ръководство - да покаже документи, че това се е случвало ", прикани Симов.
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР