Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев ще бъде на работно посещение в Русия

Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила ще бъде от през днешния ден на двудневно работно посещаване в Руската федерация. В рамките на визитата си българският държавен глава ще има среща със своя съветски сътрудник Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, с министър-председателя Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила и ще взе участие в отбелязването на Дните на българската просвета в Москва.

По време на визитата си в Русия българският президент ще бъде придружаван от брачната половинка си.

Сред тематиките по време на срещите на президента се чака да бъдат вероятностите за развиване на двустранните връзки сред България и Русия в сферите на стопанската система, енергетиката, образованието и културата, както и настоящи въпроси на интернационалната сигурност.

Днес в Москва президентът Радев ще беседва с съветския министър-председател Дмитрий Медведев. По-късно денем в Болшой спектакъл президентът ще участва на оперната режисура "Зигфрид " от Рихард Вагнер на Софийската опера и балет.

В постройката на българското посолство в съветската столица Румен Радев ще беседва с видни български и съветски културни дейци и общественици. На 22 май в Сочи българският държавен глава ще се срещне със своя съветски сътрудник Владимир Путин. Двамата президенти ще имат среща, след което ще управляват пленарните диалози на двете публични делегации.

Румен Радев и Владимир Путин ще създадат взаимни изказвания за представителите на медиите. В формалната делегация на българския държавен глава са съпредседателят на "Групата за другарство България - Русия " в Народното събрание Красимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в... към профила, ръководителят на Комисията по икономическа политика и туризъм Петър Кънев, представители на локалната власт, учени, общественици и културни дейци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР