Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Румен Радев: Ненчев остави авиацията в пълен колапс

Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила се яви в съда като очевидец по делото против някогашния министър на защитата Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и... към профила, съобщи кореспондент на Novini.bg. Ненчев е упрекнат в закононарушение по работа поради подписаните контракти за ремонт на военните ни самолети МиГ-29.

Съдебният развой стартира при открити врата. В показанията си президентът съобщи, че ще даде обстоятелства и доказателства, които съставляват класифицирана информация. Това наложи делото да продължи при закрити врата.

Преди това пред публицисти президентът Радев съобщи, че министър Ненчев се е провалил при договарянията с Полша за ремонт на изтребителите, като в това време е отрязал доставките и с Русия и е оставил авиацията в цялостен колапс. Единственото, което съм споделил, че Полша има капацитет да поддържа и нашите самолети, съобщи Радев.

На въпрос за създанета парламентарна комисия за инспекция на процедурата за избор на изтребителите "Грипен " президентът Радев съобщи, че ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила не схваща нищо от авиация. Този парламент не създава закони, а кавги, съобщи още Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР