Президентът Румен Радев приветства жителите на Бургас по повод празника

...
Президентът Румен Радев приветства жителите на Бургас по повод празника
Коментари Харесай

Радев: Научно е доказано, че най-красивите и интелигенти жени са в Бургас

Президентът Румен Радев приветства жителите на Бургас във връзка празника на града (6 декември), като в тържественото си слово реши да насочи комплимент към бургаските дами и да похвали активността на града, чийто кмет към този момент 15 години е издигнатият от ГЕРБ Димитър Николов.

" Научно е потвърдено, че най-красивите и интелигентни дами са тук в Бургас ", съобщи президентът.

Думите му бяха посрещнати с вълна от аплодисменти и овации от жителите, които се събраха на централния площад в града за празнично събитие, проведено от кмета на Бургас Димитър Николов.

Радев добави, че бургаските дами са и едни от " най-взискателните ".

" Затова бургаските мъже все ги тегли към морето, кой на сърф, кой с яхта, кой на транспортен съд ", сподели президентът.

В коментара му надали има нещо инцидентно, защото Бургас е родният град на неговата брачна половинка Десислава Радева, която придружаваше президента на събитието.

В словото си президентът дефинира морския град като " град на здрави обичаи, само че и на напредъка и бъдещето " поради положителния метод, по който си взаимодейства общината с жителите, държавната власт, публичните организации и бизнеса. По думите му Бургас освен " дава голям принос " към Брутният вътрешен продукт, само че и към българската просвета.

" Бургас се трансформира освен в образец, (той) към този момент задава стандарти - в образованието, в здравеоапазването, в зелените политики, новаторските решения. През всички тези години едно нещо остава непроменяемо - това е свободният свободомислещ креативен дух на бургазлии ", сподели той.

Похвалата му към града може да се пояснява и като хвалба за самия Николов, който заема поста от близо 15 години и постоянно е избиран с мандат на ГЕРБ.

Празненството във връзка празника завърши със запалването на коледните светлини.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР