Президентът Румен Радев определи кандидатурата на Антон Тодоров за председател

...
Президентът Румен Радев определи кандидатурата на Антон Тодоров за председател
Коментари Харесай

Радев сравни кандидатурата на Антон Тодоров за шеф на комисията по досиетата с назначаване на бракониер за горски

Президентът Румен Радев дефинира кандидатурата на Антон Тодоров за ръководител на комисията по досиетата като " насмешка с предишното и с българското общество ".

" Това е все едно да назначиш бракониера за горски. При старанието, което поставяме да се сплоти нацията, това ще я раздели ", сподели още Радев. Той не отговори на въпрос дали комисията би трябвало да продължи да действа или да бъде закрита, само че разгласи, че това е въпрос на доста съществени диспути.

Депутатите от Българска социалистическа партия възнамеряват да не вземат участие в избора на нови членове на комисията по досиетата, в случай че претендент за неин ръководител е Антон Тодоров. Социалистите още веднъж се оповестиха за нейното закриване, каквото е и мнението на вицепремиера Красимир Каракачанов.

В кандидатурата на Тодоров и предложенията на социалистите партиите " Движение Да България ", " Демократи за мощна България ", " Зелените ", " Български аграрни национален съюз " и ДЕОС виждат координирана офанзива на ГЕРБ и Българска социалистическа партия за очистване на комисията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР