Президентът Румен Радев изказа съболезнования на семействата на загиналите при

...
Президентът Румен Радев изказа съболезнования на семействата на загиналите при
Коментари Харесай

Президентът Радев изказа съболезнования на близките на загиналите в Крокус

Президентът Румен Радев изрече съболезнования на фамилиите на починалите при офанзивата в Красногорск. Той написа в профила си в обществената мрежа " Екс ", че осъжда офанзивата, при която починаха над от 60 души и доста бяха ранени.

" България постоянно е осъждала всички форми на тероризъм и набези против почтени жители, където и когато и да са се случвали ", написа Радев. 

" Изказвам съболезнования на опечалените фамилии и показвам взаимност с съветския народ ", добави президентът.

Припомняме, че съгласно информация на посолството на Република България в Москва, до този миг няма данни за починали или потърпевши български жители при стрелбата в концертна зала край Москва, оповестиха от Министерството на външните работи. 

При потребност от подпомагане българските жители могат да се обръщат към посолството на Република България в Москва, Руска Федерация на следния телефонен номер: + 7 495 234 02 26. Телефон за екстрена връзка: 007-910-457-2835. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: [email protected]

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].

В петък пукотевица, последвана от голям пожар в концертната зала с 6000 места " Крокус сити хол " в Красногорск в Подмосковието, лиши живота на минимум 93 души, а минимум 145 пострадаха. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР