Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов честитиха Рождество Христово

...
Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов честитиха Рождество Христово
Коментари Харесай

Президент и премиер с честитки за Рождество и пожелания за здраве

Президентът Румен Радев и министър председателят Бойко Борисов честитиха Рождество Христово на всички българи и им пожелаха здраве.

" Честито Рождество Христово! Пожелавам здраве и наслада във всяко българско семейство. Нека бъдем по-добри и даряваме с топлота и усмивка хората към нас! ". Това написа президентът в профила си във Facebook.

В 20 часа в Народния спектакъл " Иван Вазов " той и брачната половинка му Десислава Радева ще участват на обичайния благотворителен театър " Българската Коледа ", който се организира за 17-а поредна година. Благотворителната самодейност има за цел да подкрепи лекуването на деца и да обезпечи високотехнологична здравна инсталация за диагностика, лекуване и рехабилитация.

Премиерът Бойко Борисов също насочи своите пожелания към българите в обществените мрежи.

" Честито Рождество Христово! Днес е време да бъдем дружно с нашите близки. Нека всички да сме здрави, щастливи и с положителни сърца ", написа министър-председателят. Снощи той посрещна Бъдни вечер дружно със фамилията си в Банкя. Борисов показа фотография с внуците, които бяха облечени с национални носии.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР