Президентът Румен Радев е назначил бившия транспортен министър Христо Алексиев

...
Президентът Румен Радев е назначил бившия транспортен министър Христо Алексиев
Коментари Харесай

Президентът назначи бивш министър на транспорта за свой секретар по икономика |

Президентът Румен Радев е назначил някогашния транспортен министър Христо Алексиев за своя секретар по стопанска система, оповестиха от прессекретариата на президента. 

Радев е подписал указа през днешния ден. 

Алексиев беше министър на превоза, осведомителните технологии и известията във второто служебно държавно управление на президента от септември до декември 2021 година Бил е транспортен министър и по време на служебния кабинет на Радев през януари 2017 година. 

През годините е заемал позиции като стопански специалист и съветник по плана за създаване на Интермодален контейнерен терминал в Пловдив, член на съвета на шефовете на Зона за публичен достъп в " Пристанище Бургас ", ръководител на съвета на шефовете на " Пристанище Бургас " ЕАД и ръководител на управителния съвет и заместител общоприет шеф на Националната компания " Железопътна инфраструктура ".

Алексиев е магистър по стопанска система от УНСС и бакалавър по политология от Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Притежава редица спомагателни квалификации и документи от Импириъл Колидж Лондон, Бизнес учебното заведение на Оксфордския университет и други интернационалните просветителни институции.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР