Президентът Румен Радев беше надпартиен, но стоейки заедно със своя

...
Президентът Румен Радев беше надпартиен, но стоейки заедно със своя
Коментари Харесай

Според премиера Бойко Борисов президентът Румен Радев не е надпартиен

Президентът Румен Радев беше надпартиен , само че стоешком дружно със своя началник Корнелия Нинова, към този момент не е надпартиен . Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Божурище.
 
По думите му всички изявления на президента Радев всеки ден са против държавното управление. " Всеки ден ние слушаме упреци за държавното управление, нито дума за опозицията. Нито дума за това, което през годините са сторили. Нито дума - единствено против държавното управление. Това не е равноотдалечен ", добави министър председателят.
 


Премиерът Борисов не схваща и за какво е отъждествен като " прислужник на Путин " , а президентът Радев е бил пръв там и за него няма сходни изявления.

 БГНЕС, списък



По мотив бягството и последвалото в Ботевград ликвидиране на Владимир Пелов , министър председателят разяснява, че тази заран той " се е предиздвикал доста " на управлението на Министерство на вътрешните работи. -->
 
От вътрешното ведомство са му дали отговор, че са били положили доста старания и усилия за навременното залавяне на Пелов, само че той 4-5 пъти се е измъквал от заложените му засади.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР