Президентът по-скоро отговаря, отколкото воюва с някого. Във властта наблюдаваме,

...
Президентът по-скоро отговаря, отколкото воюва с някого. Във властта наблюдаваме,
Коментари Харесай

Райчев: Президентът играе Черният Петър, набутан е в ролята на опозиция

Президентът по-скоро дава отговор, в сравнение с води война с някого. Във властта следим, че трима съперници се съюзиха. Така действа все по-добре кабинетът. Кой е опозицията? Кой е неприятният? Костадинов е доста дребен. Президентът играе Черният Петър. Радев е набутан в ролята на съпротива, поради съюзяването на съперниците в лицето на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Това съобщи социологът Андрей Райчев изявление за bTV.

" Когато се карат Румен Радев и Кирил Петков това е спор сред един милион против половин милион души. 60% мислят това, което споделя Радев - 20% мислят това, което държавното управление приказва. Разцеплението е в българския народ. Има едно дълбочинно разединение в България, което се ускорява “, добави още той по тематиката за развира сред политиците.

За Райчев е абсурд по какъв начин " Политическа партия идват на власт с либералите. Те, обаче стават все по-злобни, споделят все по-резки неща “, заключи, давайки образец с апелите за ново Държавна сигурност.

" Аз имам отговор на всичко това – те знаят, че властта им е дадена на ужким. Всеки един момент Бойко Борисов може да каже: " Край “ и всичко да завърши. Те се нервират от това “, изясни социологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР