Президентът откри кампанията за втория си мандат като правеше лицеви

...
Президентът откри кампанията за втория си мандат като правеше лицеви
Коментари Харесай

Божанков за Радев: Когато има служебен кабинет е щастлив. Когато няма - държавата ще фалира и всички ще умрем!

" Президентът откри акцията за втория си мандат като правеше лицеви опори в клубовете по карате на убития Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна ".

Това сподели в ефира на Нова тв депутатът от " " Явор Божанков.

Така Божанков отговори на настояването на Радев да се отговори на въпросите дали Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна е съставил обединението сред ПП-ДБ и.

През 2021 година Радев в действителност откри акцията си като показва 50 лицеви опори на шампионата " Карате оупън " в София. Той бе проведен от федерацията по карате, чийто президент бе Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна.

" Президентът има два режима на работа. Когато има длъжностен кабинет е благополучен. Когато няма - страната ще банкрутира и всички ще умрем.

Радев има три тези, които стартира. Първата е, че някой протяга ръка на властта. Нека му напомним, че това в този момент е постоянен кабинет, а неговите служебни държавни управления назначаваха даже редови горски чиновници. Служебните кабинети на Радев се държаха като мародери ", разяснява още Явор Божанков.

Той напомни газовия контракт с турската компания " Боташ " както и заприказва за далавери на служебни министри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР