Президентът на волейболната федерация Любомир Ганев даде пресконференция след края

...
Президентът на волейболната федерация Любомир Ганев даде пресконференция след края
Коментари Харесай

Любо Ганев: Целта е Лос Анджелис 2028

Президентът на волейболната федерация Любомир Ганев даде конференция след края на Общото заседание на БФВ и засегна тематиката за петгодишните контракти, които федерацията възнамерява да подпише с някои от националите.

" Като управление ще имаме по-голям ангажимент да осигурим оптимални условия за състезателите - изясни президентът. - Говоря за подготвителен развой, здравно обслужване. Така желаеме да си подсигуряваме, че главното ядро от волейболисти сигурно ще бъде в националния тим през целия интервал. В предишното е имало случаи, в които един играч преценя, че няма да пристигна за лагер или съревнование. Преценява да отиде на отмора с жена си или нещо друго. Треньорът има набор от 25-30 състезатели, от които да избира ", сподели той.

" Нашата огромна цел е Олимпиадата в Лос Анджелис през 2028 година. Затова всеки гейм е значим. Нужен ни е висок ранкинг, с цел да се класираме. Договорите са петгодишни, тъй като стартират от в този момент. Имаме единствено научен късмет за класиране на Олимпиадата в Париж. Разбира се, треньорите и медицинският щаб могат да освободят някой играч по избрани аргументи. Няма никакви наказания при несъблюдение на контракта. В националния тим не се играе по обвързване. Договорите не са за всички. Ако някой не желае да подпише, не е необходим. Трябва да работим като пчелички, с цел да успеем! ", приключи президентът.
 Любо Ганев пред ТОПСПОРТ за думите на Лечков: Кучетата си лаят, керванът си върви
Любо Ганев пред ТОПСПОРТ за думите на Лечков: Кучетата си лаят, керванът си върви

Президентът на БФВ не е обиден от сравнението на волейбола с футбола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР