Президентът на Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg труса на стадион

...
Президентът на Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg труса на стадион
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Гришата си държи на думата… Лошо!

Президентът на Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg труса на стадион " Българса войска ", подбуден от желанието на Гриша Ганчев да се отдръпна от.

" Така ще е, до момента в който е цялостно с дървени философи, които единствено се бъркат. Те мислят, че всичко, което хвърчи, се яде. Дават ум, а не знаят какъв брой мъчно се устоя футболен клуб – като публицистите, които ме питаха за какво няма парно на стадиона и за какво на морето има дупка.

Явно на Гриша Ганчев му пристигна до гуша. Човекът правеше всичко за ЦСКА. Той си държи на думата… Лошо! След Гришата ЦСКА би трябвало да търси нов човек, който да си дава личните пари. Цецко незабавно ще плонжира. И какво значи дали ще го одобри публиката?! Това са нелепости - одобряват, не одобряват. Няма кой да дава пари бе!

Кой дава пари за спорт, за здраве? Виждате какво е по улиците, до каква степен сме я докарали – децата вместо да спортуват, им оферират дрога. При нас демокрацията се трансформира в безредица! Българинът схваща единствено от тоягата. Дано се разкандардиса Гришата, но доколкото го познавам, каже ли нещо… ", съобщи Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР