Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че Украйна със сигурност

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че Украйна със сигурност
Коментари Харесай

Зеленски след атаката по Одеса: Руските терористи ще усетят възмездието

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че Украйна сигурно ще даде отговор на съветските терористи поради ударите, които те нанесоха по Одеса.

Зеленски увери това в Телеграм, където постна и фотоси, показващи последствията от последния масиран удар по града.

" Ракети против мирни градове, против жилищни здания, против катедрала... Не може да има опрощение за съветското зло. Както постоянно, това зло ще загуби. И сигурно ще има отмъщение за съветските терористи за Одеса. Те ще усетят това отмъщение ", написа Зеленски.

Той разясни, че се обезпечава се помощ на всички наранени от тази поредна терористична офанзива. Зеленски също по този начин изрази благодарността си към всички, които оказват помощ на жителите на Одеса, както и към всички, които в мислите и молитвите си са с Одеса.

" Ние ще се оправим с това. Ще възстановим мира. А за задачата би трябвало да победим съветското зло ", акцентира президентът.

По време на ракетната офанзива през нощта съветските сили са поразили Одеска област с минимум пет типа ракети - " Калибър ", " Оникс ", Х-22, " Искандер-К " и " Искандер-М ", напомня Укринформ.

По неокончателни данни един човек е умрял, а 22-ма са били ранени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР