Президентът на Украйна Володимир Зеленски смята, че Русия ще спре

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски смята, че Русия ще спре
Коментари Харесай

Зеленски отговори на ядрените заплахи на Кремъл: Русия на секундата ще прекрати съществуването си

Президентът на Украйна Володимир Зеленски счита, че Русия ще спре да съществува при положение, че използва в Украйна нуклеарно оръжие. По време на брифинг с гръцкия президент Катерина Сакеларопулу, той акцентира, че приложимост от Москва на нуклеарно оръжие, " светът подобен, какъвто го познаваме ще изчезне " и ще стартира Трета международна война. 
 
 Зеленски и гръцкият президент Катерина Сакеларопулу Зеленски и гръцкият президент Катерина Сакеларопулу Източник: Прессекретариат на Президента на Украйна
" Ще се появи нов свят, в който няма да я има страната, използвала нуклеарно оръжие. И тук въпросът не е в това, че някой ще отговори на тези нуклеарни удари, а става дума за самата страна (използвала нуклеарно оръжие, бел. ред.). Тя (режимът на Путин, бел. ред.) няма да съумеят да опазят своята страна, нито пък да запазят политическите си позиции вътре в страната. Убеден съм, че те ще би трябвало да се занимават с революционни процеси вътре в своята страна. Поради това не виждам на това (използването на нуклеарно оръжие, бел. ред.) съществено. Макар че като виждам стъпките, които русия направи на наша територия - тези стъпки по никакъв метод не могат да се нарекат съответни ", добави украинският президент, представен от Главред.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР