Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще отива в Лондон и

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще отива в Лондон и
Коментари Харесай

Зеленски отиде и в Лондон

Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще отива в Лондон и ще се срещне с английския министър председател Риши Сунак , осведоми Би Би Си.

" Днес - в Лондон. Обединеното кралство е водач, когато става въпрос за увеличение на нашите качества на земята и в небето. Днес това съдействие ще продължи ", се споделя в канала на Зеленски в " Телеграм ".

Англия ще изпрати стотици нови атакуващи дронове с огромен обхват с обсег над 200 км в Украйна, заяви държавното управление в понеделник, откакто президентът Володимир Зеленски дойде в страната за диалози с премиера Риши Сунак.

През последните няколко дни Зеленски посети,, и.

Преди ден, след среща с президента на Украйна, френският водач Еманюел Макрон

" През идващите седмици Франция ще образова и оборудва няколко батальона с десетки бронирани машини и леки танкове, в това число AMX-10RC ", споделиха двете страни в взаимна декларация.

По-рано Германия също огромен пакет военна помощ и се очаква Украйна да получи от Германия спомагателни оръжия на стойност към 2,7 милиарда евро.

Списъкът с помощ включва още 20 бойни машини на пехотата " Мардер ", 30 танка " Леопард 1 А5 ", 18 колесни гаубици, 15 противовъздушни оръдейни установки " Гепард ", 200 разследващи безпилотни летателни апарата, четири спомагателни противовъздушни системи IRIS-T, муниции и повече от 100 бойни и логистични бронирани машини.

Това е най-големият оръжеен пакет, предоставян до момента от Германия за подсилване на украинските въоръжени сили от началото на войната през февруари 2022 година

Англия крилати ракети с огромен обхват на деяние Storm Shadow. 

Обединеното кралство и други западни страни усилиха военната си помощ за Украйна тази година, като Лондон заяви през януари, че в Украйна, заричане, последвано от други народи, в това число Съединените щати и Германия.

Миналата седмица водена от Англия група от европейски страни, само че Англия съобщи във вторник, че не е взето дефинитивно решение за доставката на оръжия.
 Русия: Англия е подготвена да пресече всевъзможни граници и да ескалира спора
Русия: Англия е подготвена да пресече всевъзможни граници и да ескалира спора

Русия ще предприеме всики нужни ограничения и - Англия ще е виновна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР