Президентът на Украйна Владимир Зеленски нарече съвместните военни учения на

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски нарече съвместните военни учения на
Коментари Харесай

Зеленски: Ученията на Русия и Беларус са психологически натиск

Президентът на Украйна Владимир Зеленски назова взаимните военни учения на Русия и Беларус по границата на някогашната руска република " психически напън ", съобщи Агенция Франс Прес.

" Струпването на сили по границата е психически напън от страна на нашите съседи ", съобщи Зеленски. " Днес ние разполагаме с задоволително сили, с цел да защитим почтено страната си. "  

Припомняме, че Москва и Минск започнаха през днешния ден взаимните военни учения " Съюзническа решителност - 2022 ".
Съединени американски щати на нокти: Започнаха военните учения на Русия и Беларус
Москва и Минск започнаха през днешния ден взаимните военни учения " Съюзническа решителност - 2022 ", заяви съветското министерство на защитата. Маневр...
Прочети повече
Военните ще упражняват усилване на сигурността на държавната граница, попречване на проникването на въоръжени групировки бойци и блокиране на каналите за доставка на оръжие и муниции. Те също по този начин ще отработят задания по разкриване и заличаване на противозаконни формирования и диверсионно-разузнавателни групи на конвенционален зложелател.

Същевременно за следващ път Съединени американски щати показаха угриженост по отношение на руско-белоруските учения, смятайки, че те способстват за повишаването на напрежението към Украйна.

 

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР