България е най-големият нетен получател на евросредства в Сюъза. Проблемът

...
България е най-големият нетен получател на евросредства в Сюъза. Проблемът
Коментари Харесай

България е най-големият нетен получател на средства в ЕС

България е най-големият чист адресат на евросредства в Сюъза. Проблемът е по какъв начин се употребяват. Първият ми приоритет е възстановяване на процедурите за контрола им.

Един от методите е посредством резултатно насочено бюджетиране, а не просто счетоводно отчитане.  Това сподели пред NOVA NEWS Алина Добрева, претендент за евродепутат от ПП-ДБ.
 
" Това ще докара до това жителите да усетят изгодата от европейските средства - да не се замеряме с числа, а да търсим резултати. Политически се манипулира митинга на земеделците, а близо 1/3 от евробюджета е насочена към техния бранш. Промяната може да пристигна от промяна на бюджета, изключително в случай че желаеме Европейски Съюз да се уголемява. А що се отнася до Украйна, към този момент се вършат калкулации по какъв начин нейното участие би повлияло на бюджета, въпреки всичко е огромна страна ", съобщи Добрева. 

Тя показа, че от девет години работи в Европарламента.

" Аз съм специалист в Изследователския център. Боравя с бюджета и посредством разбори подкрепям партиите в тяхната работа. Аз съм от учредителите на " Да, България'', считам, че ще съм най-полезна в Екологичен потенциал ", уточни тя. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР