Президентът на Турция Реджеп Тайип заяви, че провеждането на структурни

...
Президентът на Турция Реджеп Тайип заяви, че провеждането на структурни
Коментари Харесай

Ердоган: Никой не ни принуждава да правим реформи

Президентът на Турция Реджеп Тайип съобщи, че провеждането на структурни промени ще помогне на страната да излезе от рецесията . 2021 година би трябвало да стане за Турция „ година на демократични и стопански промени ”, съобщи президентът, оповестява БГНЕС. Според него, провеждането на структурни промени ще помогне на страната да излезе от икономическата рецесия. Имаме желание за изградим система на основата на производството и заетостта, съобщи Ердоган, без да прецизира, какво тъкмо има поради под такава система. Той акцентира, че това ще разреши да се унищожи „ триъгълника на злото ”, както Ердоган разказва нездравословните, съгласно него, зависимости сред %, инфлацията и обменния курс.
Турският президент счита да показа пред Народното събрание плануваните промени „ колкото е допустимо по-скоро ”. „ Ние организираме демократични промени не тъй като някой ни принуждава, а тъй като народът ни го заслужава ” , съобщи Ердоган.
 Ердоган подготвен за мъчителни промени Ердоган подготвен за мъчителни промени
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган даде обещание да одобри мъчителни промени и разгласи цялостната си поддръжка зад нов стопански екип, създад...
Както напомня „ Дойче веле ”, турската стопанска система страда от рухването на курса на лирата и високия ритъм на растежа на цените. С цел ограничение на този резултат Централната банка на Турция увеличи главния лихвен %, който в този момент е 17 %. Ердоган изясни икономическите проблеми на страната с резултатите от „ целенасочени офанзиви от чужбина ” против националната стопанска система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР