Президентът на Торино Урбано Кайро опроверга появилите се по-рано информации,

...
Президентът на Торино Урбано Кайро опроверга появилите се по-рано информации,
Коментари Харесай

Босът на Торино се запъна: Цената на Белоти остава 100 милиона

Президентът на Торино Урбано Кайро опроверга появилите се по-рано информации, че е податлив да понижи на половина цената на водещия си нападател Андреа Белоти. Колоритният предприемач разгласи, че таранът към момента коства 100 милиона евро и нито цент по-малко, до момента в който фрапантния спад на попаденията му през сегашния сезон се дължи на „ неприятен късмет”.

Година по-късно Торино продава звездата си на половин цена

24-годишният Белоти заплати цената за множеството травми и спада във формата си, като дотук има едвам 9 попадения в Серия през сезон 2017/2018. В съпоставяне с тези 26 от предходната акция отливът наподобява повече от явен, но Кайро продължава да гони сумата, записана в освобождаващата уговорка.

„ Що се отнася до Белоти, ние нямам никакво подозрение: сезонът му се дължи единствено и само на неприятен късмет”, разяснява Кайро пред „ Тутоспорт”. „ Петела бе споходен от малшанс през този сезон. Аз ще го защищавам поради травмите, които съществено повлияха върху равнището на представянето му.”

„ Трябва да разберем през какво мина Белоти, ще го чакаме търпеливо и ще бъдем негова опора. Той ще остане, в случай че задграничен отбор не реши да заплати 100 милиона евро.”

„ Ако последното не се случи, Белоти ще остане наш капитан”, приключи Кайро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР