Президентът на Световната банка (СБ) поиска одобрение от борда за

...
Президентът на Световната банка (СБ) поиска одобрение от борда за
Коментари Харесай

Световната банка влага милиарди във ваксина за COVID-19

Президентът на Световната банка (СБ) изиска утвърждение от борда за проект за финансиране на разпространяването на измежду хората в бедните и разрастващите се страни. Малпас съобщи в изявление за международните осведомителни организации, че за тази цел би трябвало да бъдат отделени 12 милиарда $, съобщи БГНЕС.
Според ръководителя на тези средства ще обезпечат задоволителен брой дози от лекарството незабавно щом имунизацията стане налична. Малпас означи, че средствата, предопределени за разпространяването на имунизацията, са част от пакет от 160 милиарда $, който организацията има намерение да отпусне за битка с последствията от пандемията до 30 юни 2021 година.
 Тайнствените заболявания на имунизацията на AstraZeneca провокират от ден на ден въпроси Тайнствените заболявания на имунизацията на AstraZeneca провокират от ден на ден въпроси
Докато здравните управляващи в Съединени американски щати се чудят би трябвало ли AstraZeneca да възобнови клиничните тествания на имунизацията против ковид ост...
В момента в света се създават над 100 евентуални ваксини против ковид, а 40 от тях са в клинични изпитвания върху доброволци, означи ТАСС, съобщи още организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР