Президентът на Спартак Варна Павлин Николов даде общо пресконференция с

...
Президентът на Спартак Варна Павлин Николов даде общо пресконференция с
Коментари Харесай

Президентът на Спартак Вн: Никога не сме купили или продали мач, целта е завръщане в efbet Лига

Президентът на Спартак Варна Павлин Николов даде общо конференция с новия старши треньор на „ соколите “ Валентин Илиев. Той съобщи, че краткосрочната цел пред Спартак Варна е завръщането в елита през 2024 година, а дълготрайната да бъде развита детско-юношеската школа и вторият тим да завоюва промоция във Втора лига.

„ Вече трета година съм част от екипа на Спартак Варна и съм главен кръводарител. Искам да се извиня на спартаклийската общност, че не успяхме да се задържим в efbet Лига. Първите 10 кръга имахме една точка, само че се опитахме. Играхме почтено, в никакъв случай не сме продали или купили мач и тази почтеност от време на време изиграва неприятна смешка, само че това ще бъде стилът на тима. Спартак в никакъв случай няма да купи или продаде мач. В последния мач бяха обещани награди на момчетата, макар ще дуелът бе без значение, само че Спартак постоянно играе за победа “, стартира Павлин Николов.

„ Целите, които са сложени са няколко. Тази, която би трябвало да бъде изпълнена непременно е през 2024 година Спартак Варна да се върне в efbet Лига, а вторият тим да влезе във Втора лига, с цел да развиваме школата. Искаме да имаме свои фрагменти и да ги развиваме. Тази стъпка за втория тим ще бъде извънредно значима за дълготрайната ни цел, която е развиване на млади фрагменти. Имаме спортно-техническа база, шефът на ДЮШ работи интензивно по селекция на треньори и деца “, сподели още той.

„ Радвам се, че Вальо Илиев одобри нашата покана с удоволствие и имам вяра, че нещата са в положителни ръце и в верния тим. Искаме да зарадваме спартаклийската общественост. Обещаваме да има хубави мачове. Ще се хвърляме във всеки един мач, работим по селекцията и се надявам през 2024 година да се завърнем в елита “, приключи Павлин Николов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР