Президентът на Славия Венцислав Стефанов се изказа твърдо против кандидатурата

...
Президентът на Славия Венцислав Стефанов се изказа твърдо против кандидатурата
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Любо Пенев дължи много пари на банките

Президентът на Славия Венцислав Стефанов се изрече твърдо срещу кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС. "Това да не е колективен секс? ", отговори Стефанов на въпрос дали е очаквал, който разбра, като "дали е взел участие ".

Нататък нещата станаха съществени: "Всеки има право да се изложи. Не знам какво може да предложи Любо Пенев. Каква стратегия, опция и благоприятни условия. Той е от същото свърталище и доста години е толериран и глезен от Боби Михайлов. И в този момент справедливо Боби ще си носи кръста с тези другари в кавички.

Бих приел някое лице, което е неоспорим престиж като футболист - шапка му смъквам. Той е човек с безумно количество заеми, преследван от банките... Какво остава - да блокират сметките на БФС ли? Да не стане от бодил, та на глог. Боби направи доста неща и не може да се харесва на всички.

Бих посъветвал Любо да продължи да се развива в треньорското занятие. Да си президент, би трябвало да си и добър управител, а там той е просто доста надалеч от истината. ", съобщи босът на Славия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР