Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, заяви пред Спортал, че

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, заяви пред Спортал, че
Коментари Харесай

Стефанов се изказа и днес: Михайлов допусна огромна грешка, като не извади ЦСКА от А група

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, съобщи пред " Спортал ", че Борислав Михайлов е трябвало да извади ЦСКА от efbet Лига. Босът на " белите " счита, че зад Димитър Бербатов е застанал човек с доста пари, който желае да вземе властта в българския футбол.

Чичо Венци постоянно има коментар за всичко. Често пъти приказва всеки ден. Ето новата му дрънканица (без редакторска намеса):

" Цял ден чета за един пърцуцко! Как по този начин на следващия ден ще затворят Околовръстното шосе? Откъде-накъде? Защо хората, които си имат работа, би трябвало да страдат поради мераците на едно момче? Плащат там на протестиращите, добре, само че за какво ще затвориш шосето? Къде е полицията? Къде са органите? А, Фандъкова била разрешила! Да позволи митинг, само че не да затварят бул.. Ще излязат трима-четирима нервни водачи с лостовете, какво ще стане? Утре Бербатов може да реши да отиде пред Народното събрание с тайфа протестиращи и да бъде вписан и за министър-председател. На какво наподобява това? Къде е страната?

Зад това момченце седи човек с пари, който желае да вземе властта. Това е огромна цел. Вие да не мислите, че Митко дава парите. Какви пари има той? Кога е давал пари за нещо? Никога. Кои двама олигарси засяга Лечков ли? В България олигарси доста - олигарси и мръсници да искаш. Направо Бербатов да отива пред Министерски съвет и да желае властта в страната! Избрали го 60 клуба, писал до Търговския указател да го вписват за президент. Отивай напряко в президентството и сядай в кабинета на Румен Радев, какво си играеш на дребно! Господи... От ЦСКА написаха, че били вкарани в " А " група посредством напън от Министерски съвет към БФС. Така ли било?! Щом по този начин стават нещата, да отива Митко с почитателите напряко в Министерски съвет, нали му споделям. Да сяда в премиерското кресло и готово.

Нека на зализания министър му е ясно едно - средствата за спорт би трябвало да бъдат най-вече за спортовете с топка. Подчертавам думата " топка ". Там са най-големите пари, там са най-сериозните рекламодатели, малките екрани, там вземат участие най-вече деца, там е всичко. Говоря за футбол, баскетбол, волейбол, водна топка, хандбал, тенис, като към тях прибавям леката атлетика. Това е. В битката, щангите и бокса си имаме обичаи. Спортовете с топка! Министърчето, което не беше добър юрист - едно дело му дадох, загуби го, да вземе да работи за българския спорт. А да не се занимава с Шивачево и други такива простотии. Той да не е от ГДБОП?! Смехория!

Наско Сираков се бил срещнал с Бербатов. Вижте, няма късмет Наско да клекне! Може да е всевъзможен, само че Наско не е п*тьо. Няма късмет! Болните упоритости на един човек са си заболели упоритости на един човек. Искам да напомня на цесекарите по какъв начин Трите коня и двата катъра " сготвиха " Стоичков, когато беше треньор на националния тим. Бербатов го заболя крачето, след това си изкара картон, този не играе, оня се сърди. Изкараха Стоичков подобен и подобен. Ицо за какво в този момент не е оповестил поддръжка за Бербатов? Питам. Обявил ли е Стоичков поддръжка? Цесекарите да не не помнят какво вършиха Трите коня по времето на Стоичков? Ицо е мъжага, постоянно се раздаваше до последно. Легенда! Няма място за съпоставяне сред Стоичков и Бербатов. Цесекарите да си го знаят това.

За мен Боби позволи голяма неточност, като не извади ЦСКА от " А " група. Това беше фундаментална неточност. Извади ги, пък дано си стачкуват. Те и в този момент стачкуват - заплащат се там някакви пари, стачкуват. Човекът зад Бербатов заплаща, да не си помислите друго. Но да не затварят булеварди! Тогава към този момент би трябвало да намесва полицията. Те и с служителите на реда си вършат каквото си желаят - псуват, викат, хвърлят. Защото у нас е по този начин. Я иди в Германия или Швейцария, затвори някой бул. и напсувай служител на реда. Ще го направиш и, както споделяше баба ми, небето ще ти се види прешлен. Бой по главата с палката!

Иначе съм оптимист за българския футбол! Вчера юношеският народен тим се класира за европейско състезание, това е триумф. Дайте да приказваме за тези неща, дайте да забележим по какъв начин да подобрим нещата, да работим за българския футбол. Простотиите би трябвало да спрат! Всичко, което се случва в този момент, вреди на футбола ", сподели Стефанов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР